Basgitarist Forumu ©2008-2012
Sistemimizden daha iyi yararlanabilmek için üye olun yada giriş yapın! Tamamen güvenlik sistemi ve saçma mesajlardan forumumuzu uzak tutmak için kayıt olmanız gerekmektedir.
Basgitarist Forumu ©2008-2012

-Bas Gitaristlere Özel Forum-

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar 5 5 1
Paylaş | 

Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
lakland
Moderatör
Moderatör

Erkek

MesajKonu: Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar   Paz Ocak 29, 2012 4:20 pm

Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar luthierler..

Luthier ne demektir isterseniz önce onu açıklığa kavuşturalım. Luthier, sizin de internetten kolayca bulabileceğiniz gibi telli çalgıların yapımında, bakımında, onarımında usta olmuş bizim çalgımızı çalarken daha rahat etmemizi sağlayan insanlara verilmiş bir unvandır.. Örnek olarak artık hepimizin de duyduğu üzere Erkan Sızarlar bir luthierdir..

Bu başlığı açmakla hedeflediğim, luthierleri tanımamız ve birbirimize önermemizdir.. Örneğin Antalya'da yaşıyorum ama gün geldi Ankara'ya taşındım işte o zaman bu başlığa girerek burda gitarımı yaptırabileceğim, güvenebileceğim insanları bulmam kolaylaşacaktır.. Bu başlık bunun içindir arkadaşlar umarım fayda sağlar..
Admin
Yönetici
Yönetici

Erkek
İlgi Alanları: Bass

MesajKonu: Geri: Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar   Paz Ocak 29, 2012 9:31 pm

Faydalı bir başlık, teşekkürler. Birde ben ekleyeyim;

-Atilla Tanaydın - İzmir

-Basgitarist,basgitarist,basgitar sitesi,basgitar forumu,basgitarist forumu,bas gitar,bas gitarist,forumm-
lakland
Moderatör
Moderatör

Erkek

MesajKonu: Geri: Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar   Ptsi Ocak 30, 2012 12:30 pm

Ne demek admin =D

Ali Demircan var bide Antalya'dan

Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Gitar bakımı nasıl yapılır???? işte sorunun cevabı
» TOYOTA AURİS MODİFİYE
» Gitar / Türleri / Akort etme
» Eric Peterson - Gitar (ritim)
» bmw 330 modifiye listesi