Sistemimizden daha iyi yararlanabilmek için üye olun yada giriş yapın! Tamamen güvenlik sistemi ve saçma mesajlardan forumumuzu uzak tutmak için kayıt olmanız gerekmektedir.
Konu: Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar Paz Ocak 29, 2012 4:20 pm
Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar luthierler..
Luthier ne demektir isterseniz önce onu açıklığa kavuşturalım. Luthier, sizin de internetten kolayca bulabileceğiniz gibi telli çalgıların yapımında, bakımında, onarımında usta olmuş bizim çalgımızı çalarken daha rahat etmemizi sağlayan insanlara verilmiş bir unvandır.. Örnek olarak artık hepimizin de duyduğu üzere Erkan Sızarlar bir luthierdir..
Bu başlığı açmakla hedeflediğim, luthierleri tanımamız ve birbirimize önermemizdir.. Örneğin Antalya'da yaşıyorum ama gün geldi Ankara'ya taşındım işte o zaman bu başlığa girerek burda gitarımı yaptırabileceğim, güvenebileceğim insanları bulmam kolaylaşacaktır.. Bu başlık bunun içindir arkadaşlar umarım fayda sağlar..
Admin Yönetici
Mesaj Sayısı: 1521 Nerden: Eskişehir İlgi Alanları: Bass Kayıt tarihi: 23/04/08
Konu: Geri: Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar Paz Ocak 29, 2012 9:31 pm
Faydalı bir başlık, teşekkürler. Birde ben ekleyeyim;
-Atilla Tanaydın - İzmir
_________________ -Basgitarist Forumu- Arkasında Goog le var! -------------------------------------------------------------------------------------- -Basgitarist,basgitarist,basgitar sitesi,basgitar forumu,basgitarist forumu,bas gitar,bas gitarist,forumm-
lakland Moderatör
Konu: Geri: Bas gitar modifiye ve bakımı yapan ustalar Ptsi Ocak 30, 2012 12:30 pm