| | İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
eagle89 Pasif Üye

| Konu: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Çarş. Nis. 28, 2010 8:23 pm | |
| Arkadaşlar bass gitar almayı düşünüyorum.Bu arada daha pek bi ensturman çalmışlığım da yok ben cort un bir iki modeline baktım alırsam onlardan belki bir şey alrım siizin önerebiliceğiniz bir model war mı
Cort AB4 WS Bass cort ab4
baktığım modeller bunlar limitim de 350 (sadece gitar) |
|
 | |
serdar3416 Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Perş. Nis. 29, 2010 1:10 am | |
| |
|
 | |
Admin Yönetici

Mesaj Sayısı: 1521 Nerden: Eskişehir İlgi Alanları: Bass Kayıt tarihi: 23/04/08
 | Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Perş. Nis. 29, 2010 9:44 am | |
| 350-400 tl bütçeye rbx 374 önerebilirim. _________________ -Basgitarist Forumu- Arkasında Goog le var! -------------------------------------------------------------------------------------- -Basgitarist,basgitarist,basgitar sitesi,basgitar forumu,basgitarist forumu,bas gitar,bas gitarist,forumm-
|
|
 | |
eagle89 Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Perş. Nis. 29, 2010 12:12 pm | |
| o medol yamahanı demi ? ona baktım ama sıfırı 600 lira felan o kadar bütçe yok.ikinci elede pek yanaşasım gelmio.bulunduğum illerdeki piyasayı pek bilmiom da |
|
 | |
olgac Bizden Biri
 Mesaj Sayısı: 109 Nerden: Zonguldak İlgi Alanları: Bas Gitarist Kayıt tarihi: 26/05/09
 | Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Cuma Nis. 30, 2010 2:09 pm | |
| 350 tlye alıncak en mantklı alet cort ab4 olacaktır. İsabetli aletlere bakmışsın. |
|
 | |
eagle89 Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Cuma Nis. 30, 2010 7:41 pm | |
| peki bu cihaza amfi ne önerirsiniz bana 10 w ibanez söyledilerde bilmiorum siz ne dersiniz gözümde marshall war ama oda neredeyse gitar kadar çok zor olur |
|
 | |
eagle89 Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... C.tesi Mayıs 01, 2010 12:43 am | |
| bi müzisyen arkadaş 2. el washburn taurus t14 siyah önerdi.Gitar tanıdığınınmış şu an fiyatı 250 liraymış pazarlık payıda war dio... bu gitar hakkında bilgileriniz war mı?nette pek yotum bulamadım da
cort ab4 met. blue mu washburn taurus t14 blcak mi ? yorumlarınız bekliorum |
|
 | |
punky_13 Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Salı Haz. 08, 2010 10:45 pm | |
| sahsen ben bunlarla basladım
cort ab4: 320 lira ibanez swx20 combo : 250 lira yani 550 liraya filan cok guzel bir sekilde idare eder belki gitarı 2 yıl sonra degistirebilirsin ama amfi derdin biter soliim ha belki ilerde bi fender filan alırsan alırsın yeni amfi bi hartke filan behringer |
|
 | |
xenn0m Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... C.tesi Ağus. 27, 2011 9:43 pm | |
| beyler ben yeni başlamayı düşünüyorum ama hiç bişi bilmiyorum bu bas hakkında felan pek de bi müzik aletleri ile ilgilenmişliğim yok . işte fiyat aralğım olursa sanırım 500 lira felan maks ne ile başlamamı önerirsiniz ama 2 . el almak istiyorum gitarı ile bass |
|
 | |
Steelheart Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Cuma Eyl. 30, 2011 12:11 am | |
| cort gbjb al sakın ha sakın büyük paralar ödeme, yavaş ilerle step step ilerle hacı..  ) |
|
 | |
İlkeraltair Pasif Üye

| Konu: Geri: İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... Paz Ekim 09, 2011 1:37 pm | |
| Eğer hala gitar edinmediysen bilmeni isterim ki gitarın markasının modelinin -profesyonal seviyede olmadıkça- pek bir önemi yok, ben sana Cort C4 öneririm sağlam bir sap ve entonasyon ayarını yaptırıp üstüne bir de tel yüksekliğini kendi rahatlığına göre ayarladığında yola çıkmak için çok iyi bir başlangıç yapmış olursun. C4 ile başlamıştım gayet ucuz ve olumlu bir gitardı pek geniş bir ton yelpazesi yok ama çok iyi iş görüyor hele gitarın potlarını tam anlamıyla çözdükten sonra. Tam anlamıyla bir acemilik atma gitarı derim ben. |
|
 | |
| | İlk Adım İÇin Hang Bas Gİtarı Önerirsiniz.... | |
|